Post by windbourvaroma on Feb 6, 2022 16:42:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code tipke za povećanje ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Igri je potrebno više FPS SNAGE DA BI OSTALA KOD situacija da se ruši dok je sve na njoj u isto vrijeme osim što je ta igra stvarno dobra
Booooo
Zašto je tako teško dodati prijatelje i igrati zajedno? Način spajanja trebao bi biti dotjeran. Također ovu igru treba ažurirati.
izvrsna igra.... međutim stalno resetira moj karticu S4 iako imam dovoljno baterije. U sredini meča nasumično ću isključiti tablet bez razloga. također ima problema s povezivanjem s utakmicama bez razloga
Dobar igranje, ali treba više razina i dati opcije za trošenje srebra. I također treba uključiti značajke kao što je podmornica koja se može uzeti na površinu vode i nakon kupnje jedne podmornice ne bi je trebala prodati kako bi se oslobodio prostor. ..
Lijepa igra, ali treba više mreže, zašto? Molim vas da mi napravite min. Neto onda ću ti dati 5 zvjezdica 🙃😉plz
Igra je dobra, ali se stalno prekida. Ja sam na 5G wifi, ali se i dalje prekidam iako je moja veza stabilna.
odlična igra, ali još uvijek treba poboljšati bojni chat ili dodatnu opciju borbe i više podmornica u drugoj zemlji
EDIT: 141 USD za podmornicu je prevara, gladan novca je bolji opis. Bila je ovo lijepa sjajna utakmica. Samo mi se ne sviđa da je premija gotovo 4 dolara za tjedan dana, to je smiješno. Kupio bih da je 2-3 dolara. Također možda uključite neke misije u kojima morate trčati duboko i tiho, a ne samo pvp.
To je upravo ono što sam tražio za godine, tako da, da, dobili ste 5 zvjezdica u cijelosti, sviđa mi se autentičnost pretplatnika itd. prilagodba kvalitete grafike, igra je sjajna, ako mogu dati prijedlog, cijena podolovki bi mogla doći down abit , budući da se općenito radi o besplatnom igraču, potrebno je puno godina za dodavanje novih dostupnih pretplatnika. također s Typhoonom, mike classes itd. su dostupne protumjere, možda poželjne. razmišljam hej imao problema s mojom glavnom igrom, još uvijek. problemi s učitavanjem dečki.
Većinu vremena igra se ne uspije nadograditi i ne možemo kupiti ništa od google play novca, drugi programeri daju mogućnost kupnje s google play novca, ali ovdje nema opcije. Štoviše, ne možete nadograditi svoj sub više zbog dugotrajnog procesa, a zbog dugotrajnog procesa osjećate se dosadno.
Stalno ima problema sa serverom iako imam lošu internetsku vezu, zbog čega se igra ne isplati igrati osim što je super, brišem je
Grafika je dobra, ali neko vrijeme sam igrao, neke emisije pozornosti žele ažurirati, ali gumb se ne može koristiti za ažuriranje, a igra opet radi. Stoga brišem sve aplikacije sa svog uređaja
Odlično je, ali može doći do nekih promjena kao što je ako programeri mogu staviti i južnoafrički ratni brod koji će biti sjajan i neke dodatne nadogradnje oružja, što bi puno pomoglo, hvala
Volite ovu igru. Mrzim kako su to pustili. Sjajna podigra s online igračima. Ali vrhunskih 50 LVL može se spustiti i neprestano slomiti svaku nadu u uživanje. Imao sam kraj igre 50-ih u 2 minute i zbrisao sam sve jednim udarcem u točku izrastanja. Mislim da se programeri nadaju da želite osvetu i duboke džepove za kupnju pretplatnika koji se mogu osvetiti. 14$/81$/141$? Nisam siguran koliko je to visoko. Izgubio sam svaki interes za stavljanjem jednog novčića ovdje i zgnječenjem s visokim LVL poddatotekama koje moraju imati dominantne osjećaje.
Mogla bi biti dobra igra.. ali to je jako puno za igranje i za pobjedu!:/ A cijene su smiješne!!! Ovo je telefonska igra!.. 150$ za kupnju samo 1 podmornice stvarno?? I onda moram kupiti torpeda, oklop i tako dalje.. craaaazyyy... samo kupi kupi kupi, ne hvala. Zašto pravite igrice da zadovoljite samo 1% populacije koja je izuzetno bogata da igra takve igre? Neka bude ugodno i pošteno za 99% i dobit ćete više novca! Zato što je većina ljudi sretna što potroši 20-30$ za dobre igre.
Igra je bila dobra, ali šteta što je veličina karte bila vrlo mala i molimo vas da pustite Sub na površinu u vodi da se napuni, kako bi izgledao realistično i dodajte neke zvučne efekte gdje možete čuti Subs sonar dok vam se približava. Također, imajte barem besplatnu navigaciju. u Oceanu gdje možete putovati kamo god želite, pa čak i otkriti neprijateljske podmornice, volio bih pomoći u izradi ili razvoju igre. Bio sam inspiriran filmom "Hunter-Killer" i zato sam igrao ovu igru,
Igra je lijepa, ali koristi sustav kockanja za nadogradnju i skupi slot za hangar. Bolje da opet igram wotb
Intenzivna i grafika je odlična. Kontrolama je potrebno malo da se naviknu, ali se mogu svladati vježbom.
Samo strijelac. Bez strategije. Lijep, ali tipičan grind fest/p2w sa smiješnim cijenama.
Pravo dosadan napraviti onaj koji može napadati brodove može izgledati dometom i može preživjeti i brod za pričvršćivanje s torpedima
Dobra igra, igra se. Mislim da će nakon nekog vremena biti dosadno, ali ne tako brzo. -1 zvjezdica za zaustavljanje glazbe iz druge aplikacije nakon nekoliko sekundi u igri, čak i ako je zvuk u igri potpuno utišan.
Neki vas igrači mogu dignuti iz igre do kraja svaki put nakon učitavanja igre, vi ćete se zamrznuti, a zatim će se sama igra isključiti, a okvir će pokazati poslati povratnu informaciju ili pričekajte ... Mnogo se događa ne može zaustaviti hakere ili druga imena za nasilnike dobra igra, volio bih da mogu dobiti povrat novca potrošenog na ovu igru ili umjesto toga dobiti googlecard
Konačna igrica sa podmornicama
Igra se stalno smrzava i počinje ispočetka. Pustite ažuriranje.
Ova se igra čini zabavnom, ali je pomalo neodoljiva i ponavlja se. uf.
Uopće nije točno, kao bivša podmornica ovo nije istina, rijetko viđate druge podmornice, ali radite ratne brodove itd., koncept je dobar, ali nije istinit u stvarnom životu ako želite stvarno, onda uključite ili odbijte bitku u stvarnom vremenu, razumijem ovo je besplatna aplikacija, ali prava bitka uključuje više od dvije podmornice, barem pokušajte da simulacija bude što stvarnija, hvala.
Do sada je to prilično dobra igra, ali molimo dodajte opciju da pozovete naše prijatelje u predvorje kako bismo mogli igrati zajedno
umjereno zanimljivo.... potreban vam je uređaj za igru da biste dobili najbolje iskustvo
može biti bolje ako ima bettet grafiku možda se još uvijek preuzima? ali nadam se da će uskoro biti bolje kontrole su jednostavne, razumljive su i super podvodna igra!
To je dobra igra, ali nešto više želi popraviti ovu igru i grafiku bolje, ali možete je učinkovito nadograditi
Dizajner ne zna ništa o podmorničkim operacijama, čamci u igri samo lebde. U stvarnosti bez pogona tonu! To je razlog zašto igra završava u podmornicama koje se jedva viđaju ispaljuju auto-ciljane hitce s velike udaljenosti. 99% igrača samo ide 1 za 1 svaki put (tj. vrlo malo strategije). Osim toga, nema dovoljno pristaništa za čamce kada svaki brod zahtijeva sate exp igre. napravite razinu 15 ili 20 na brodu koji se sljedeći otključava. Prodajete li ga za mjesto na pristaništu da dobijete sljedeći brod, uložite više sati i izgubite da ga napravite
Dobar je, ali treba više grafike poput rata na Pacifiku
Dobra igra, ali dodajte druge načine da dobijete nacrte bez trošenja zlata, molim! Samo je omogućite kupnjom uz kredite kao što su nacrti 3 razine 1 za 7000 kredita ili bilo koji drugi način. Mislim da je napredovanje od razine do razine vrlo teško bez trošenja zlata i stvarno novac, pa se nadam da vi programeri to možete popraviti, hvala!
Ehhhhh nadogradnje ne znače puno i nema ih toliko podmornica za nabaviti..... Btw trebalo mi je cca 2 sata pa sam u potpunosti završio igru preporučenu za one koji ne vole nešto kupiti da bi postati op za 1 min.
Super igra
Molimo poboljšajte igru dodavanjem čitanja dubine i udaljenosti sudaru kako bismo znali kada ćemo udariti objekt. Pogotovo kada je u zoom prikazu. Onda sigurno 5 zvjezdica. Već sam potrošio novac na tvoju igru i prilično je skupa.. Ključevi, zlato, srebro? Stvarno?
Slažem se sa svime što kaže Sir Paper Tiger I zašto je potrebno 99% šanse za nadogradnju da bi funkcionirao? 90% šanse 6/7 puta ne uspije na Oscaru. Igrajte tvrdo bez nagrade. Osvojite samo dijelove i božićnu boju, zašto? Imam Oscara, ne trebaju mi još 4. Hvala. Pozdrav. p.s. Svejedno mi se ova igra jako sviđa, treba je popraviti i dodati timske turnire! Molim
Royal Girls - Princess Salon Pro příležitostné hráče gtj
Iskreno, volim igrati kada ne kvari ili se smrzava .. zbog toga je igra sranje. Molimo vas da pogledate svoje greške i popravite ih..
Previše bugova tijekom igranja igre (poput pogreške pri ponovnom povezivanju, nakon završetka bilo kakvih problema sa sinkronizacijom igre, ponekad ne reagira itd.). Umjesto globalnog chatboxa timski boks za razgovor tijekom igranja je bitan. Potrebne su vam druge online misije poput pretraživanja neprijatelja po moru, druge vrste neprijatelja poput bojnog broda, nosača zrakoplova, fregate itd. Iako svi ovi problemi postoje, ali to je lijepa i jedinstvena igra.
Nova recenzija: Igrao sam WoS iz beta verzije. Bio sam oko 2 sata dnevno na WoS-u. Sada nisam počeo igru 3 dana. Zašto? Jer forsirate oglase nakon svake bitke. Nemam problem platiti premium 7 dana, ali imam problem s plaćanjem da ne vidim oglase! Što je sljedeće ažuriranje? "Plati nam ako ne želiš hlađenje torpeda". Ne, ne, ne...ponašajte se kao idioti i igrači više neće igrati WoS. 1/5* Nazovi me da to popraviš. Iznova i iznova.
Vrlo skupo s obzirom na novac iz stvarnog svijeta, brodove je teško nadograditi ako ne potrošite prave $ na škrinje itd. Malo sam razočaran s obzirom na sve dodatke koje trebate gledati za nagrade.
Mala cijena u kupnji aplikacija poput podmornice klase tajfun iznosi 142,00 dolara!!!! Do smiješnog. Osim tog super ugodnog i jednostavnog načina da provedete malo vremena, prekrasna grafika također.
Za sada ugodna igra. Ova igra je potpuno plaćena za pobjedu od početka. Ako želite uložiti sav svoj novac u to...mogli biste imati T5 za gotovo jedan dan. Ne postoji balans za to za ljude koji igraju i zarađuju unutar igre umjesto da troše ozbiljne $$. Također bi pomoglo u doživljaju otvorenijeg svijeta. Koliko vidim, netko ne bi dugo želio dobiti sva postignuća, a onda iz dosade prestati igrati.
To je igra za više igrača i pucačina od trećeg lica. To je masovna igra za više igrača. Ova igra je dala mnoga uzbuđenja tijekom igranja. Ova igra je igre s visokim eksplozivom i moćnim oružjem.
Duguješ mi podmornicu klase kilograma i 7000 $ novčića za igru! Vaša igra mi je naplatila 15 NZD s mog računa za klasu kilograma, ali nikad nisam primio sub! I kad god gledam oglase, odmah me odvede na Google play za preuzimanje, a kada se povučem, igra ponovno počinje! I ne primam nagradu od 2x! Desilo se 6x. Molim vas pomozite mi i dajte mi ono što sam platio! Onda ću mu sa zadovoljstvom dati 5 zvjezdica