Post by windbourvaroma on Feb 6, 2022 16:24:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogémy generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
blbe levely
Clash Royale je zábavná hra, ktorú môžete hrať vo svojom voľnom čase. Jediný problém, ktorý s tým mám, je dohadzovanie. Niekedy sa stretnete s takým premoženým nepriateľom a nemôžete s tým nič robiť, ale nie vždy vyhráte každú hru. To robí túto hru návykovou a zábavnou.
Stiahnite si aktualizáciu clash royale pre Android
Dobrá hra ale prosim už nedávajte novú aktualizáciu namam už pamäť
Dobrá hra len mi niekto urobí mega nervy a sú tam toxické
Skvelá hra len po updatoch niekedy trvá kým vyvážia karty
Výhra Pay 2 je skutočná. Btw nie cool supercell, tvoja nová aktualizácia je na hovno.
Nie je zlá ale je tam jedna vec keď ste 8 level tak proti vám idú samé desiny a potom nie je šanca na výhru opravte to
Milujem túto hru. ALE myslím, že je čo zlepšovať. 1. Skrátite klanovú vojnu (3 dni so 4 balíčkami ako sekanie) a urobte to voliteľné, aby sa klan pridal a aby sa pridal deň. 2. Nechajte vodcu blokovať škaredých členov, nielen kopať. Opäť sa pripájajú a spôsobujú zlobu. 3. Ak nájdete chybu, musíte znova napísať správu klanu. Upravte ho ako klanový chat. 4. vstavaný chat pre vodcu a všetkých spol. 5. viac členských úrovní medzi členom a starším ako odmena od vodcov
Posledných pár aktualizácií spôsobilo, že výkon hry šiel dole vodou. Všimol som si veľa problémov, ktoré tam predtým neboli, po návrate do hry asi po roku. Bol som uprostred písania svojho prvého čísla, kým Obchod Google Play oznámil, že som dosiahol limit počtu znakov. Skrátka (pre prvé číslo), hra mi nedovolí prihlásiť sa do Google Play. Vyzýva ma to na začiatku každej hry, každej hry. Stratím minútu času. Strácam. Je to strata času.
Clash Royale रणनीति owi
posledná aktualizácia zničila hru. Hrám veže lvl 9 s kartami lvl 14. V žiadnom prípade to nie je férová hra. Zaplaťte...za...hrajte ako pri väčšine hier Super Cell. Nový vojnový systém je vtip, tréningové dni nedávajú zmysel. Ak sa pozriete na recenzie, SUPERCELL ŽIADNA ODPOVEĎ, je im to jedno, pokiaľ dostanú zaplatené. Je absolútnou radosťou sledovať pokles hodnotenia tejto hry HAHA, v jednom bode bolo takmer 4,7, ale ich chamtivosť spôsobila pokles.
Najhoršia hra akú som videl, ak si ju sťahovať kedy
Škoda, že nemôžem dať 0 hviezdičiek. Hra sa platí za výhru, karty sú neuveriteľne nevyvážené do bodu, keď nemôžete spustiť karty, s ktorými chcete hrať, keď nie sú v meta, hra nezaznamenáva určitý vstup a keď sa dostanete do zápasu, môžete. t umiestniť karty na niekoľko sekúnd. Stačí odinštalovať, určite sa to neoplatí, aj keď to hrám už takmer 6 rokov.
Recenzie nikdy nie sú správne, ale všetky tieto komentáre o tom, že je to hra, za ktorú sa dá vyhrať, sú nepravdivé Nedal som do nej ani cent a všetky karty mám odomknuté áno, nedostanete všetky skvelé emócie a môže to chvíľu trvať zbierajte všetky karty a vylepšujte ich, všetko závisí od vašej zručnosti. ak chcete napredovať rýchlejšie a získať veci navyše (nepotrebujete), potom áno, môže to byť hromadenie peňazí, ale okrem toho si môžete užiť veľa zábavy
nič
Opravy chýb a vylepšenia? Vytiahnite hlavu zo špiny a odtrhnite oči od stredného alebo vysokého rebríčka, pretože hráči na nízkom rebríčku trpia. Overleveled karty nie sú problémom vo vyšších arénach, ale v počiatočných arénach môže každý, kto má dobré karty, premôcť každého, kto má o úroveň nižšiu. To je obrovský rozdiel. Ale to nie je hlavný problém. Problém je, že váš systém dohadzovania nefunguje. Vysvetlil by som, ale táto recenzia by bola príliš dlhá.
Kokotina stále hrám s hackermi a viac prehrať ako vyhrať
Block Master for Minecraft PE Pramogos jxy
Dobre ale rozhodnem si to aktualizovať keď máte dáta zapnuté, pretože vám pôjde stiahnuť úplne pomaly ale inak je to Dobrá hra
From the creators of Clash of Clans comes a real-time multiplayer game starring the Royales, your favorite Clash characters and much,... Zobraziť viac.
Toxické dobré a neznášam x luk
hra
Skapte
technológie | December 2021 - site-logo
Mega hra! Ale emoty by mohli byt lacnejsie ale newa
Prečo ma to stále uvádza na obrazovku ponuky (kde mám všetko, ako sú aplikácie po hry), pretože potom strácam :/
Veľkým negatívom, ktorý ma nakoniec prinútil prestať hrať na približne 6400 trofejách a 5 rokoch, je neskutočne nudná meta. Z 20 hier bude 19 balíčkov rovnakých skopírovaných z webových stránok, nikto nebude skúšať svoju vlastnú stratégiu a budete stále čeliť tým istým kombám. Niektoré balíčky majú iba jednu útočnú kartu a zvyšok def, vďaka čomu je neuveriteľne natiahnutý a predvídateľný. Iní majú len špeciálne výkonné kombo, takže je veľmi ťažké, ak náhodou nemáte ten správny pult.
Musíte zatriasť meta namiesto toho, aby boli veci navždy rovnaké, odkedy bola vytvorená alebo predstavená ako nová karta. Cyklické balíčky by sa mali pri ďalšom ťahaní vychladnúť pre každú kartu použitú v rýchlom slede. Kúzla by nemali ničiť veže. Nakoniec vylepšite zdravie niektorých kariet, aby nezomreli na veci, ktoré sú lacnejšie ako elixír, ako keď vám odoberú obranu. Chcem byť unesená nie sklamaná 😞.
Je to dobré, kým nedosiahnete úroveň 11 a ďalej. Potom sa musíte držať jedného balíčka, pretože aktualizácia kariet je stále obrovská bolesť a trvá doslova mesiace na kartu. Nepomáha ani to, že teraz je tu úroveň 14, do ktorej môžete priviesť svoje karty, ak chcete s tým druhým držať krok. Okrem toho je tiež nudné s rovnakými režimami hry xwhatever slicer.
Velmi dobra hra im nie bot
Clash Royale Strateške igre jcw
Nenechajte sa utrácať peniaze na túto hru, vždy existuje náhodná zostava, vďaka ktorej bude tá vaša zastaraná. Nemá zmysel dávať peniaze spoločnosti, ktorá sa vám aktívne snaží vzdorovať. Pekná hra, ale stráca príliš veľa času pri požadovaní vašich peňazí
Clash Royale Strategie hysj
Super
Clash Royale Sk/Cz. 541 likes · 14 talking about this. ... Clash Royale Sk/Cz · December 14, 2016 at 7:39 AM · Facebook for Android ·.
Už je to mŕtva hra, a ešte tam dali aj battle pass
Hrám 5 rokov a hra bola skvelá, získať legendu bol úžasný míľnik, ale teraz máte veci ako zástupné karty, knihy, ktoré vám môžu zvýšiť úroveň kariet, a bojový pas, ktorý všetko môžete získať peniaze. Supercell nedávno pridal karty úrovne 14, čo má výrazne negatívny vplyv na ľudí, ktorí hrajú bez míňania peňazí. Vidíte ľudí, ktorí hrali 1-2 roky, ktorí majú karty úrovne 14 a battlepass, a to hovorí samo za seba.
Je to good ale su pri tom nerviska jak pici
Viete čo táto hra ide do sračiek pretože pojebany Elite barbariani, dojebany Electrogiant, potom tu je zasraný meganight a to nehovorím o tom keď niekto všetky tieto tri karty používa v decku. A ak niekto tieto karty používa Puedo follarme a tu madre.
Rád hrám túto hru, ale jeden problém, ktorý s ňou mám, je ten, že v skorších arénach je takmer nemožné získať trofeje, pretože každý má karty, ktoré nemôžem získať až do budúcej aeny, takže nemôžem vyhrať väčšinu hier Hrám, čo je veľmi frustrujúce. Ak by sa dohadzovanie dalo zmeniť tak, aby zohľadňovalo karty odomknuté hráčmi, bolo by to oveľa lepšie a oveľa hrateľnejšie.
Dá sa ale niekedy sa tak naserete
Je to už proti botom